Az Aston Martin elmondta, mire van szükségük, hogy „még egy lépést tegyenek a győzelem felé”

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az Aston Martin elmondta, mire van szükségük, hogy „még egy lépést tegyenek a győzelem felé”

Az Aston Martin csapata jelentős előrelépéseket tett az elmúlt időszakban, és már 7 dobogós helyezést értek el idén. Azonban a McLaren az utóbbi hónapokban feljött mögéjük a pontversenyben.
A tulajdonában lévő Lawrence Stroll csapata 2026-tól gyári státuszba lép, amikor is lecserélik a Mercedes motorjait a Honda-motorokra. Ez lehetővé teszi a japán gyártónak, hogy a Forma-1-ben maradjon, még az új motorformula bevezetése után is.
Az Aston Martin mérnökigazgatója, Luca Furbatto szerint a Honda-val való partnerség a következő lépés a győzelem felé, mert így nem kell alkalmazkodniuk a Mercedes alkatrészeihez. Ők fogják ellenőrizni a saját sorsukat a Honda motorjával és a saját váltójukkal 2026-tól kezdve. Ezen változtatások segítenek abban, hogy további előrelépést tegyenek a versenyében. E közben a streamingszolgáltató megvásárolhatja az F1 közvetítési jogait, és Newey elárulta, miért nem tanulmányozta a Mercedes „zeropod” koncepcióját. Meg is derült, hogy mekkora kárt okozott Perez autójában.

Tovább a cikkhez

Forrás: hu.motorsport

Kapcsolódó bejegyzések